that part of me left yesterday... the heart of me strong today...

Followers

Saturday, June 18, 2011


Salam..

Hari ini hari ke-4 aku kerja. Sementara nak tunggu masuk belajar balik September ni, cari duit dulu la..Banyak benda yang nak kena settle dengan $$$$$$..Banyak yang berlaku tanpa aku undang tapi Insyallah, whatever it is, I can face it..



Lately, aku quite happy dengan hidup aku..Aku bersyukur, aku ada dia yang selalu ada dan bagi support kat aku bila perlu, dan juga orang-orang disekeliling aku yang ambil berat pasal aku...Cuma kadang-kadang aku agak kecewa sebab aku masih gagal nak kawal emosi dan mula menyakiti orang-orang yang aku sayang..Aku taw aku salah, aku terlalu sensitif sekarang neh disebabkan dalam pala hotak aku sekarang segala urat saraf tengah serabut memikirkan beberapa masalah, I'm so sorry.. aku asyik gaduh ja dengan a*a*g aku..Tak ada niat sebenarnya...tapi tu la aku juga insan biasa yang tak lari dari melakukan kesalahan...Just forgive me okay..hehe


Sehingga Ogos ni..kehidupan seharian aku akan dihabiskan dengan part time job aku sebagai staff kat cc tempat kerja lama aku nih ja..Nothing interesting rasanya, but I'll update soon..For those yang sudi baca blog neh tinkayu ya..


In a mission on becoming the best that I can be and live life to the fullest ^__^