that part of me left yesterday... the heart of me strong today...

Followers

Sunday, June 26, 2011



Hari ni cuaca mendung, masa aku bawa moto nak mai keja tadi doa ja jangan hujan tengah jalan, kalau tak basah kuyup la aku. Okay sekarang kat dalam kedai ada dua orang ja customer..
Memang tak ada keja lain la aku nak buat jom layan Challenge 1~

First 20 songs that play


  1. Bruno Mars - Count on me
  2. 3 Doors Down - Here Without you
  3. Yuna - Raya Oh yeah
  4. OST You're Beautiful - My heart Cursing
  5. Glee - It's my life (Confession)
  6. Daughtry - What Have we become
  7. Glee - Hey Soul Sister
  8. Zee Avi - I am me once more
  9. Taylor Swift - Tears Drop From My guitar
  10. Arctic Monkeys - Mardy Bum
  11. Opick - Taubat
  12. Daughtry - What About now
  13. Dakmie - Yang Terindah
  14. Justin Bibiaq - Never Say Never
  15. Adira - Aku Ada Kamu
  16. Baa Baa Black Sheep
  17. Rahim Maarof - Jangan Kau Rayu
  18. Opick - Bila Waktu Terhenti
  19. Nickleback - Far Awa
  20. Ingrid Michaelson - The way I Am
Inilah Hasilnya..
  • 3 Doors Down, Nickleback dengan Daughtry band feveret aku..
  • Aku tak minat pun Justin Bibiaq tu tapi lirik lagu tu best..
  • Abaikan No 16..hahaha
  • Opick antara penyanyi lagu Islamic yang menyentuh hati aku..
  • No 17 tu aku start minat lepas dengar HAZAMA AF9 nyanyi.. kawwwtim hehe
  • Yuna, Zee Avi, Adira, Taylor Swift, Ingrid Michaelson, Bruno Mars have a wonderful voice and a superbb song that always touch my heart..


In a mission on becoming the best that I can be and live life to the fullest ^__^