that part of me left yesterday... the heart of me strong today...

Followers

Friday, June 24, 2011




Salam..

Hari ni aku ada blog walking kat salah satu blog yang aku follow dan terbaca satu post pasal 3O Challenge.
Macam interesting ja.
Memandangkan aku agak hidup dalam keboringan dalam 2-3 hari ni.
P keja goyang kaki ja customer pun tak ramai.
Cuti pula dok rumah tengok tv..on9..(walaupun p keja pun asyik on9 ja)
BOSAN..BOSAN..BOSAN..
Bla..bla.. Tak habis-habis nak merungut kan??

So, untuk hilangkan segala habit BOSAN aku ni..
Aku decide nak layan gak lah 30 challenge ni!!
Sekurang-kurangnya aku dapat mengenali diri aku ni lebih baik sebelum aku nak kenal orang lain.
Jom layan~~







In a mission on becoming the best that I can be and live life to the fullest ^__^