that part of me left yesterday... the heart of me strong today...

Followers

Tuesday, January 4, 2011


Tajuk entry kuh kali neh sangatla tak boleh blah~
Neh semua disebabkan excited dengan subjek baru sem neh BMD 101-MANDARIN I...
Maksudnya... "Siapa nama kamu ?"

1st week kuliah...
macam sem-sem yang lepas...
sangat memenatkan...
too many subject yang overlapped timetable...
so..ia akan mengakibatkan
kegagalan untuk register course...
dan kalau tak cepat register course..
nanti..
masalah akan bertambah-tambah
bila class dah full...
HEA dah macam bilik ke2 aku kat sini...
hahaha...
lebih besar lagi masalah yang aku hadapi..
subject yang aku nak register untuk sem neh xda dalam list...
bila dah p tnya kat HEA habaq..
plan id aku bertukar ke budak fast track punya plan...
hahahha...
idak ka pelik tuh~~
tapi harap-harap jadi kenyataan la kan next sem..AMIN.. :)

Antara perkara yang menggembirakan aku and all the OM students kat sini...
kami dah dapat bangunan fakulti baru...yehuuu~~
walaupun agak jauhhhh..
bukan agak lagi..
dah terbukti jauhhh pun dari kolej..
tak kisah la kan...
janji baru..hhuhu
yela..bila dapat yang baru semangatlah sikit nak belajar.. (iyolah tu)
memang mantap la fakulti baru neh..
bak kata bebudak OM class A..
"PAVILLION SRI ISKANDAR"
haha..sangat la tak boleh blah..
gambar akan diupdate wat masa terdekat neh...
weekend pun busy sangat dengan LDK..
sabar ja la...
just follow the flow...
=)


In a mission on becoming the best that I can be and live life to the fullest ^__^