that part of me left yesterday... the heart of me strong today...

Followers

Sunday, June 6, 2010


malam yang paling membosankan dalam hidup aku...
benda yang menjadi hobi aku selama neh pun dah mampu membosankan aku malam neh...
apa la nak jadi dengan aku neh..
tak taw bersyukur langsung...
kadang-kadang terasa cam nak balik kampus cepat-cepat..
at least boleh la aku busy kan diri aku neh dengan menjadi ulat buku sementara..
hari-hari busy ja dengan kelas..
tak sempat langsung nak rasa bosan..
tidoq pun tak cukup...

tapi nanti time nak tidoq dok feeling-feeling lebih plak..
kalau teringat kat
abah..mama..zarief....kakakku..serta 2 owg abg ipar ku yg da best n sporting abeh..
al maklumlah..
bilik aku tuu banyak habuk disebabkan aku dan roomate ku amatlah rajin dan begitu byk
masa terluang untuk menyapu sampah..ngeee~

dah la tengah cuti sekolah la neh..
sejak aku kecik g..

cuti sekolah = kenduri kawen...

huaaaaaaa......tak sanggup..
aku paling tak suka kalo kena p kenduri kawen..
mama ngan abah mesti paksa2 suruh p jugak..
mama selalu cakap..
"kalo tak p kenduri orang nanti adik kawen tak ada orang mai"..
aku sangat gerun bila pikirkan ayat mama neh..
jadi akhirnya..
aku mengalah..
p jugak la..
cuba bayangkan kalau aku kawen tak ada orang mai..
ngeri gak tuu..
ish2...

huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
bosannnnnnnnnnnnnnnn.........




In a mission on becoming the best that I can be and live life to the fullest ^__^