that part of me left yesterday... the heart of me strong today...

Followers

Thursday, April 29, 2010


Aku panas sungguh hari ni...
tension aku...
kenapa manusia neh suka jaga tepi kain orang lain???
halooooo...kain batik ank yang ank rendam dalam besen tu pown ank x basuh-basuh lagi..
dah berbauuuu....
bawak-bawak la p basuh...
daripada ank menyibuk hal aku...


Aku paling benci bila orang kacau privasi aku...
aku hidup tak kacau hal ank so please la
jangan sibuk check hanphone aku bila aku p toilet!!
memang la aku tak simpan apa yang mengarut dalam tu..
tp halooo....
tu tak bermaksud ank ada hak nak kacau...
handphone tu aku yang punya..
suka hati aku la nak bagi ank tengok ka tak..
sumpah aku benci sangat orang camneh...
In a mission on becoming the best that I can be and live life to the fullest ^__^